dimarts, 18 de febrer del 2020

OBERTA LA VENDA D’ENTRADES PER A LA PASSIÓ MEDIEVAL


Les entrades per a aquesta única funció ja es poden adquirir online des del web oficial

Aquest divendres dia 1 de febrer, es posaran a la venda les entrades per assistir a la Passió Medieval de Cervera, una representació única per les seves característiques a tot Catalunya.
Les entrades es poden adquirir online a través del web de la Passió: http://www.passiomedievalcervera.com/p/compra-dentrades.html
També es poden aconseguir de forma presencial a les taquilles del Gran Teatre de la Passió de Cervera o directament el mateix dia de la funció.

Cal recordar que la representació tindrà lloc el dissabte, 28 de març de 2020, a la Parròquia de Santa Maria, l’aforament és limitat i l’organització recomana fer la compra abans que s’exhaureixin les entrades. També hi ha disponibles descomptes per a grups, en aquest cas cal posar-se en contacte amb l’organització.

http://www.passiomedievalcervera.com/p/compra-dentrades.htmlLa funció d’aquest any serà força especial, i és que tindrà com a espectadors a reconeguts historiadors europeus, ja que la Passió Medieval de Cervera acull una jornada del congrés internacional de passions medievals amb la visualitza.

La Passió Medieval és una iniciativa d’un gran valor artístic i històric ja que és l’única funció que es té constància a nivell europeu on es representa aquest passatge de la Bíblia de forma totalment fidel a com es feia al segle XVI.