dimarts, 13 de març del 2018

TOT A PUNT PER A LA PASSIÓ MEDIEVAL DE CERVERA



Aquesta única funció tindrà lloc aquest dissabte, 17 de març, a les 18 hores i el dia abans es farà un assaig general amb públic a la mateixa Parròquia de Santa Maria

Cervera ho té tot a punt per viure una nova edició de la Passió Medieval, una representació única a Europa on es transporta directament a l’espectador al segle XVI per viure un dels passatges bíblics més coneguts.

La funció tindrà lloc aquest dissabte, 17 de març, i és una de les representacions amb més valor històric que es fan actualment a Catalunya i, per exemple, la seva tasca de producció escenogràfica és tant laboriosa i ambiciosa, que es requereixen diversos dies de treball per poder-ho tenir tot a punt per a aquest únic dia. Paral·lelament, el dia abans, aquest divendres, 16 de març, hi haurà un assaig obert al públic.

Després de diversos dies de muntatge d’una dotació de més de 30 persones, la Parròquia de Santa Maria de Cervera ja està a punt per transportar l’espectador al segle XVI i viatjar amb la màxima intensitat a l’època medieval. La posada en escena de la Passió Medieval distingeix tres grans espais; a l’est, per on surt el Sol, el Paradís, ocupant el presbiteri de l’església, a l’oest l’infern, i entremig la terra.