dijous, 31 de gener del 2019

OBERTA LA VENDA D’ENTRADES PER A LA PASSIÓ MEDIEVAL


Les entrades per a aquesta única funció ja es poden adquirir online des del web oficial

Aquest divendres dia 1 de febrer, es posaran a la venda les entrades per assistir a la Passió Medieval de Cervera, una representació única per les seves característiques a tot Catalunya.
Les entrades es poden adquirir online a través del web de la Passió: http://www.passiomedievalcervera.com/  També es poden aconseguir de forma presencial a les taquilles del Gran Teatre de la Passió de Cervera o directament el mateix dia de la funció.

Fins el dia 31 d’aquest mes, qualsevol persona encara estarà a temps d’adquirir entrada amb localitat preferent i descompte a través de la promoció “Regala Passió”, encara disponible en comerços de Cervera i Tàrrega.

Cal recordar que la representació tindrà lloc el dissabte, 6 d’abril de 2019,  a la Parròquia de Santa Maria, l’aforament és limitat i l’organització recomana fer la compra abans que s’exhaureixin les entrades. Enguany també hi haurà descomptes per a grups, en aquest cas cal posar-se en contacte amb l’organització.

La Passió Medieval és una iniciativa d’un gran valor artístic i històric ja que és l’única funció que es té constància a nivell europeu on es representa aquest passatge de la Bíblia de forma totalment fidel a com es feia al segle XVI.