dilluns, 4 de desembre del 2017

Primeres entrades a la venda 2018

L'Associació de la Passió Medieval posa a la venda les primeres entrades per a la propera edició de la Passió Medieval de Cervera, que se celebrarà el dissabte, 17 de març. 

Es tracta d'una promoció limitada a 50 entrades que es podrà adquirir entre els dies 9 de desembre i 8 de gener, en campanya de Nadal. 

El pack "Regala Passió" consta d'un sac inspirat en l'escenografia medieval que conté una entrada valorada en 25€ i amb seient reservat en lloc preferent (primera i segona fila) i el llibre de la Passió Medieval amb el text original del “Misteri de la Santíssima Passió de Crist” que data del 1534. Constitueix un dels textos dramàtics catalans antics, del cicle de la Passió, més complets que han pervingut fins als nostres dies i el més interessant per la seva complexitat. També inclou notes de la direcció, música i historiadors, així com fotografies dels personatges, i el repartiment i equip artístic i tècnic que van dur a terme l’estrena l’any 2016.


Aquesta és una promoció limitada a 50 entrades. 
A la venda al Museu de Cervera, CAT i llibreries i comerços cerverins a partir del dia 11 de desembre i fins el 8 de gener. 
Sigues el primer dels primers i adquireix-lo per la Fira de Nadal de Cervera el proper dissabte 9 de desembre.